Vill du också ha en snygg hemsida?! 
Kanske fräscha till din gamla eller behöver du en logga?
  Kontakta mig -
din webbmaster för en personlig hemsida = Annika Stjärneving

 

Marknadsföring!
Nästan alla har internet idag och surfar runt och ser vad som händer i cybervärlden. Facebook i all ära, men där ses bara det allra senaste och långt ifrån alla är med. En riktig hemsida behövs fortfarande för att visa sig på bästa sätt. En hemsida är fortfarande bästa marknadsföringen!
 
Hur går det till?
Många hemsidor är gjorda i enkel gratisversion med reklam, gjord i en tråkig mall. Men en hemsida med snygg och stilren design, lättnavigerad layout och fina bilder är värdefull.
Jag designar den hemsidan till dig, efter dina önskemål, så du får en personlig hemsida som ingen annan har! Jag bygger hemsidan från grunden med hederlig HTML-kod, eller i WordPress om så önskas. Skicka e-mail och berätta hur just din hemsida ska se ut och vad den ska innehålla. Eller låt dig inspireras under PORTFOLIO - skapade av just Starwing Design!
 
Webbhotell
Du måste ha ett webbhotell där alla de filer som utgör din hemsida kan läggas upp. Annars kan de inte ses för allmänheten. Ett webbhotell är som det låter - ett hotell med olika hotellrum för hemsidor där man lägger alla filerna till din hemsida. Jag kan boka webbhotell och domännamn, om du vill. Jag rekommenderar One.com som är stabila och har mycket låga priser för webbhotell och domännamn. 
 
Domännamn
Att ha ett eget domännamn är att föredra. Du får även egen mailadress genom ditt domännamn t ex: dittnamn@dinhemsida.se. Dels är det snyggt och proffsigt med eget namn och dels slipper man reklam!

Har du redan en befintlig hemsida?
Den kanske behöver fräschas upp eller uppdateras? Har du inte tid att ha den aktuell? Jag hjälper dig! Som webbredaktör sköter jag om din hemsida och uppdaterar kontinuerligt, efter dina önskemål.

Andra önskemål?
Jag gör din annons, banderoll, broschyr, collage,  inbjudning, julkort, logotype m.m.

 

» E-MAIL

» ENGLISH

» PORTFOLIO
 
» LOGGA / BANNER
 
Vad ingår?
» Personlig design
» Layout
» Banner
» Ca 10 st huvudsidor
» Ca 10 st undersidor
» Bildredigering
» Gästbok / Blogg
» Uppladdning av filer
» Kontroll av funktioner
» Bokning av domännamn
» Bokning av webbhotell
» Ev. flytt av webbhotell
» Fri support
 
Pris: 5.000 kr
Uppdatering: 300 kr/timme
(priser exkl. moms)
 

 

 

Kontakta mig!
Din webbmaster för en personlig hemsida = Annika Stjärneving

Copyright © starwings.se